Önkormányzati választások
www.median.hu 
2019. július 22. 

Kutatások


Gazdaság
Társadalom
Politika
Dosszié

Egészpályás feltámadás

A másfél éves távlatban mélypontnak számító áprilisi 31 százalék után a Fidesznek sikerült valamelyest javítani: a Medián június közepén készült felmérése szerint a kormánypárt ismét a teljes szavazókorú népesség 34 százalékának voksaira számíthat.
 

Hol az igazság?

A magyarok nagy többségének sok minden bántja az igazságérzetét. Az elmúlt héten készült gyorsfelmérésben három társadalompolitikai problémára kérdeztünk rá, és mindháromban nagyon sokan foglaltak el kritikus álláspontot.
 


A kormányváltók többségének tetszik Botka üzenete

Egyetemes visszaesés

A helyzet változatlanKERESÉS

mit


KULCSSZAVAS KERESÉS

Dosszié 
2006. szeptember 29.

Önkormányzati választások

Készül a Medián előrejelzése

A Medián a választást megelőző két napon a Magyar Televízió és az RTL Klub megbízásából országos reprezentatív mintán végez személyes felmérést a szavazókorú népesség hangulatáról, szavazási szándékairól.

Az önkormányzati választások várható eredményéről az utolsó felmérés alapján készülő előrejelzést vasárnap este 7 órakor tesszük közzé mindkét televízióban és itt. Az ezt megelőző budapesti felmérés eredményeit – a választási eljárásról szóló törvényben előírt publikációs tilalom miatt ‑ a Medián nem hozza nyilvánosságra, de azokat az érdeklődők kérésére személyes tájékoztatásuk céljából elektronikus hírlevélben eljuttatja.